Rissalat med græskar, broccoli & bbq

Vegansk
2 personer
60-80 minutter

1. KOGTE RIS

2 dl
4 dl
1/2 tsk

Røde ris
Vand
Bullion

2. RODFRUGTER GLASERET I HONNING

1/2
1 stok
2 tsk
1 spsk

Græskar eller butternut squash
Broccoli (stokken)
Honning
Oliven olie

Varm en pande (ikke for varm).
Tilsæt olie, honning og grøntsager.
Lad rodfrugterne glasere op. De skal blive lidt bløde.

3. Broccoli buketter blancheres / dampes

1/2
1 spsk
Nok

Broccoli (små buketter)
Salt
Kogende vand

I en skål lægges broccoli buketter og salt. Hæld kogende vand over.
Du bestemmer selv hvor længe du vil lade broccolien stå.

4. Dressing (bbq)

1/2 spsk
3 spsk
1/2 spsk
2
1/2 spsk
1

Mørk sukker (evt. kokos)
Æblevineddike
1/2 spsk Sennep
2 x Hvidløg
Soya eller Shoyou
Oliven Olie

Vend alle dele (1, 2 og 3) sammen med dressingen.
Spises kold eller lun.